Blana Naturala Italia

HAINA DE BLANA

Haina de blană este acea piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba dumneavoastră, pentru a combina confortul și eleganța.

Există mai multe tipuri de blănuri, precum cea de vulpe, de nurcă sau de racoon, care au în componența lor 3 tipuri de păr.

O atenţie deosebită a fost acordată detaliilor si croiului hainelor, precum şi modului în care sunt combinate materialele. Gulerele confecţionate din blană naturală de vulpe polară sau blană naturală de miel contribuie la obţinerea unui design modern şi plăcut.

TIPURI DE BLANURI:

  • La bază puf – poate să fie subțire, des și extrem de pufos și menține căldura.
  • Păr de lungime medie – majoritatea firelor de păr din acest strat dau culoare blănii.
  • Jar – peri mai lungi, rari și strălucitori, care dau culoare blănii.

 

VESTA DE BLANA

Vestele din blană naturală, sunt cel mai bun exemplu de articol vestimentar, care a supravieţuit testului timpului. Vestele sunt confecționate din piele de miel prelucrată, piele nappa, rezistentă la umezeală sau piele velur, fină la atingere, precum şi blană naturală de miel merinos. Partea interioară a vestelor este confecţionată din blană naturală, având rolul de a vă proteja împotriva frigului şi de a elimina riscul supraîncălzirii. O atenţie deosebită este acordată și esteticii vestelor, iar în acest sens, partea exterioară este înfrumuseţată cu ajutorul gulerelor confecţionate din blană naturală de miel merinos, precum şi din blană naturală de vulpe polară.